Qué es MONTERO ENERGY?

L’empresa Montero Energy Corporation SL és de recent creació, inscrita al registre mercantil de Madrid. Va ser constituïda per Rafael Lopez Guijarro, el 26/12/2011, com a soci únic i amb un capital inicial de 3.000 euros. Dos mesos després, 21.02.12, va cessar i les va vendre a Craig Steinke Allan, CEO de R2 Energy.

El seu objecte social és l’exploració, investigació i explotació de jaciments d’hidrocarburs existents al territori espanyol i sembla estar vinculada a un grup canadenc.

Rafael Lopez Guijarro és gerent d’exploració a Europa i Amèrica Llatina de l’empresa canadenca R2 Energy. Segons el seu CV ‘és un geòleg especialista en exploració de petroli i gas, jaciments convencionals i no convencionals, inclosa la geoquímica, la paleogeografia i anàlisi de conques sedimentàries. Ell és molt coneixedor de la geologia de les principals conques sedimentàries d’Espanya i els requisits ambientals per a l’exploració, perforació i explotació d’hidrocarburs’.

Abans de R2 Energia, va treballar al Ministeri d’Indústria espanyol, on va brindar suport tècnic al sector d’hidrocarburs. I anteriorment amb REPSOL. També s’ha exercit en els Museus d’Història Natural a Estocolm, Suècia i Londres, Regne Unit, així com el Centre de Recerca en Vulcanologia Cermont, França.

Rafael Lopez també és autor de nombroses publicacions relacionades amb la indústria a Espanya.

La mateixa empresa també ha presentat aquest setembre tres sol·licituds a la província de Castelló ( Aristóteles, Pitágoras y Arquímedes que afecten a un total de 195.569,5 ha).

Des de final del 2011 ha presentat diferents sol·licituds dins el territori espanyol: Galileo, a Cantabria, Burgos i Vizcaya (77.737,5 ha); Edison i Tesla a Sòria (148.000 ha) i dues a Saragossa Kepler i Copérnico (130.000 ha). D’aquestes sembla que encara no s’ha concedit el permís a cap d’elles i molts dels ajuntaments han aprovat mocions contra el fracking , el govern de Cantàbria ha encomanat un estudi sobre el tema ala Universitat de Cantàbria i a moltes poblacions d’aquestes zones ja s’estan efectuant mobilitzacions contràries a aquest sistema.

Información extraída de http://www.somsegarra.cat/economia/noticia/1467/qui-es-montero-energy-corporation

Rafael López Guijarro es archiconocido en los foros relacionados con el Fracking por su defensa a ultranza de esta tecnología con el sobrenombre de PANZEGOLAS. También es un viejo conocido por algunas de sus opiniones que no es necesario comentar pues se comentan solas y dicen bastante sobre la personalidad de este individuo. Aquí se puede ver un ejemplo:

Anuncios

Los comentarios están cerrados.

A %d blogueros les gusta esto: